woensdag 20 oktober 2021
U bent hier: Activiteiten > Kerstsportkamp

Kerstsportkamp

Tijdens de kerstvakantie, van 28 tem 31 december 2020, organiseren we een sportkamp voor kinderen jonger dan 13 jaar. Je hoeft geen lid te zijn om te kunnen deelnemen, ook zonder ervaring kan je makkelijk aansluiten.

De sportkampen gaan door in GIBO Heide, Bredabaan 1093 te Brasschaat (Maria-ter-Heide).

De sportkampen starten om 10u en eindigen om 15u30.  Trainingen gaan door van 10u tot 12u en van 13u30 tot 15u30, tijdens de middagpauze spelen we bij goed weer buiten. (basketbal, voetbal, springtouw, … mag je gerust meenemen).

Tijdens de trainingen worden de kinderen ingedeeld volgens leeftijd en gordel, afhankelijk van de oefeningen.  Een sportkamp verloopt niet volgens de ‘gewone’ trainingen in de club, er wordt meer aandacht besteed aan valoefeningen, kata’s, jo-technieken, stampen, standen, schouderrollen, …  Er wordt ook gewerkt rond assertiviteit en zelfverdediging.  Hoelang je al op de tatami staat, heeft geen belang.  Er wordt rekening gehouden met wat je al kan, en als je nog geen ervaring hebt met jiu-jitsu, wordt alles vanaf het begin aangeleerd.

Wat je moet meebrengen: lunchpakket, koek of fruit en zeker 2 drankjes.  Uiteraard je kimono, jo, stokjes, gesloten sportschoenen voor jo-training.

OPGELET: onderstaand formulier kan je enkel gebruiken als je ingelogd bent op de website. Heb je geen login, gebruik dat dit inschrijvingsformulier en bezorg het aan Hanshi!

Inschrijvingsformulier